Byta grejer med varandra.

Halloj.

Bara att inse att även vår lilla börjar växa om sin mamma. Vi hade ett tjafs i veckan om och hur visa man använder gummistövlar när de ösregnar eller inte. Jag var för och dottern emot. Dottern var mycket emot för att hon tyckte att hennes stövlar var för små vilket jag prompt hävdade var omöjligt då vi köpte dem på  tok för stora i våras.


Byta grejer med varandra.

Idag skiner solen hemma hos mig med andra ord perfekt fotoväder så jag släpade ut dottern för att ta bilder på hennes med stövlar på vid rönnbärsträden. Det gick ju sådär för att ta det den snälla varianten. När mamman vilken då är jag i detta fallet insåg att dotterns stövlar var på tok för små kom T på att eftersom stövlarna passar mig och jag är ett gummistövelfans kunde vi göra ett byte – stövlarna mot min grå keps.. Hmmm den satt långt inne då jag verkligen tycker om min gråa keps men som Tilda säger använder jag den väldigt sällan. Så byt blev byt jag fick nya stövlar och dottern en nya keps.

Time to go again…
Hemmamatch för Flempan mot Åkers Strängnäs
Vi hörs snart igen.
Puss.

One thought on “Byta grejer med varandra.

Add yours

Kommentera

Up ↑

%d bloggare gillar detta: