Back to Friday – fokus och present.

Hej igen.

Då tar jag mig tillbaka till fredagen som jag redan skrev om men plockade bort av olika anledningar. Så jag gör ett nytt försök med att prata om Fredagsfokus och Fredagspresenten som blivit lite min grej.

 Fredagsfokus.

Min stund, min tid bara jag och något för mig det är utifrån det tänket jag började med att köra Fredagsfokus. Eftersom jag valt att fortfarande ha en dag ledig i veckan och det blivit fredagar så kändes det som den dagen verkligen behövde få vara med fokus på mig. I fredags fick jag en ny injektion av botox mellan mina ögon. Jag är så enormt ljuskänslig och drar då automatiskt i hop de musklerna så mycket att jag får huvudvärk som bara släpper när jag kan slappna av i de musklerna. Därför fick jag tips av läkare att prova på botox som slappnar av de musklerna och gör att jag inte spänner mig och så vidare. Första gången blev jag så positivt överraskad att jag nu i fredags tog ny dos för tredje gången.

Nytt ställe på grund av ett bra erbjudande provade jag på en ny klinik som egentligen låg på tok för långt bort från mig men så blev det. Resultatet kommer efter någon vecka så jag får vänta och se helt enkelt. Skillnaden från nya till Proforma klinik var stor men främst så gjorde det så mycket ondare på nya stället och jag såg tydligt sticken mellan ögonen när jag lämnade kliniken. De ser jag aldrig hos Amanda på Proforma. Jag tycker egentligen inte om att prova nya ställen om man har något som man verkligen gillar. Likadant är det med frisör eller när jag fixar naglarna jag är verkligen svårflörtad. Men men det var fokus på bara mig så Fredagsfokus.

Fredagspresenten.

 Fredagspresenten får bara kosta max 100 kr och ska vara något som jag skulle uppskatta eller behöva. Helt enkelt en liten paket till lilla mig. Nu i fredags fick jag nya sminkpennor till ögonen. Något som jag verkligen behövde då ena pennan inte gick att väsa längre så kort hade den blivit. Förra gången jag köpte ny ögonpenna tyckte jag den var på tok för mjuk och kladdig så jag envisades med att använda min svarta tills jag knappt kan hålla i den längre. Nu är det slut med den lilla mini pennan då jag fått nya av mig själv.


Ha det bäst.
Vi hörs snart igen.
Kramis.

Kommentera

Up ↑

%d bloggare gillar detta: