Kan skräp verkligen vara vackert?

Hej Hej.

Det märks i luften nu på bara några dagar att den inte är varm längre. Hösten har tagit över på alla plan. Hemma hos mig tänds ljusen varenda kväll för nu är det mysa tider. Snart är det dags för mitt höstbesök på NK för att köpa på mig nya the sorter för alla mysstunder.

Kan skräp verkligen vara vackert?

Den frågan ställde jag mig ofta när jag jobbade som ateljerista. Kan skräp vara och bli ännu vackrare?
Dottern och jag var ute en stund och skördade i växthuset och fixade liten stund. Skräp kan vara så här magiskt vackert. Man skulle nästan kunna tro att jag fixat med för att få till det så här fint, så var det ju inte denna gången det bara hände där och då innan vi skulle gå med skräpet till komposten.


Cool eller enbart äcklig?

Vilket konstig filur till svamp. Den ser både äcklig, läskig och samtidigt lite smått cool ut tycker jag. Hur kan den bli så här? Svamp på svamp liksom i en salig blandning.


Jag är så nöjd.

Jag är så glad och nöjd med min gröna pälsimitation från NLY Trend. Min är lite stor men det gör mig ingenting för jag får plats med en tjocktröja utan vidare. Att jag valde en grön tycker jag bara blir roligare och roligare. Varför vara som alla andra och köra på svart?

 

Puss.

4 thoughts on “Kan skräp verkligen vara vackert?

Add yours

Kommentera

Up ↑

%d bloggare gillar detta: