Week 37.

Tja Tja.

Hur skulle jag kort sammanfatta min vecka? En omväxlande vecka som stundtals var helt magisk och andra stunden sög all must ur mig.

Veckans fredagspresent? Att jag bjöd mig själv på lunch på stan. Skönt att sitta ute i solen och mumsa Cesarsallad.

Veckans godaste? Mosbricka lunchen på bryggan vid jobbet i veckan. Så gott med korv med mos. Fattar inte att jag kunnat motstå grillen vid Willys så här länge.

Veckans klokaste? Kloka ord gillar jag både i form av små citat och från människor som jag har förtroende. Min läkare Kajsa får bli veckans klokaste.

Veckans bästa? Att jag inte hade varken några håll eller någon tandsten. Helt galet egentligen med tanke på att det var över 15 år sedan jag var hos tandis senast.

Veckans snyggaste? Har inget direkt som får vara snyggast men min kaffemugg på jobbet tycker jag är riktigt snygg.

Veckans vackraste bild? Ifrån trädgårdscafet på Zetas där jag hann med en fika i torsdag mellan alla måsten. Älskar allt med Zetas.

Veckans favoritstund? Middagen med syster på Kristall.

Veckans modigaste? Att vår höjdrädda kille vågade övervinna sin rädsla och till slut tycka att höghöjdsbanan var ganska kul trots allt.


Veckans tråkigaste? 13 september såklart😢.

Veckans roligaste? Att skapa konst i skogen tillsammans med dottern.

Vad ser du fram emot till nästa vecka? Nya äventyr och att må bättre. Bli en klokare person. Seminariet som jag anmält mig till på onsdag.

Puss & Kram.

Kommentera

Up ↑

%d bloggare gillar detta: