Stamkort på Storvretens Vårdcentral för mig idag

Hej.

Stamkort på Storvretens Vårdcentral för mig.

Första besöket på morgonkvisten med Tilda som äntligen fick bekräftat att hon har migrän. Vilket resulterade i en remiss till Barnläkarmottagning. Tråkigt för Tilda men samtidigt skönt att få veta att det inte var något värre. När hon klagat över huvudvärk så lång tid och vi gjort synundersökning var det skönt att få bekräftat att det inte fanns något värre i huvudet.


Andra besöket var med mig och min stressreaktion. Vet inte vad jag ska säga om den mer än att jag inte har riktigt koll på stressen längre. Hoppas att jag håller tills min operation med knäet i slutet av september. Tveksam men väljer att testa liten stund till. Skam den som ger sig heter det ju så fint.


Puss & Kram.

One thought on “Stamkort på Storvretens Vårdcentral för mig idag

Add yours

Kommentera

Up ↑

%d bloggare gillar detta: