Jag vill vara en prinsessa.

Hej Hopp.

Hittade en helt magisk butik som säljer sitt eget märke Zetterberg Couture och tillverkar helt magiska klänningar för både bröllop men även till fest. Jag hamnade hos Zetterberg Couture efter att jag kikat in till Annica Englund som jag ofta följer när jag gör kvällskollen genom alla de bloggar som jag följer.

 Jag vill vara en prinsessa.

Jag har alltid älskat vackra klänningar och gärna med inslag från 1700-talet. Det kanske bor en liten Marie Antoinette i mig ända sedan barnsben då jag älskade att läsa historia om kungar och prinsessor.

Innan R och jag gifte oss hade jag och en kompis Hanna en galen grej som vi ofta gjorde. Vi gick nämligen in i bröllopsbutiker och hittade på en story om att någon av oss skulle gifta oss snart och behövde hitta den speciella klänningen. Vi blev riktigt bra på att ljuga ihop den ena storyn efter den andra. Men attans så roligt det var. Vi hade planerat ihop våra egna bröllop flera gånger om innan det blev dags för våra egna bröllop. Det har nog ändå alltid bott en prinsessa i lilla Kamilla så ni förstår nog att jag fick tokfnatt när jag hittade till Zetterberg Couture och deras ljuvliga klänningar.

Vänner ni som ännu inte är gifta…. 

Jag vill gå på bröllop så jag kanske kan få köpa mig en klänning från Zetterberg Couture. Ingen press men visst är det roligt att fira kärleken och ha fest!

Här hittar ni vänstra klänningen                                   Här hittar ni högra klänningen


💗 Puss & Kram 💗

Kommentera

Up ↑

%d