Konstverk ala Bert .

Godmorgon.

Somnade med ett litet leende på mina läppar. Jag lyckades ganska bra igår att samla ihop mig och hålla fokus på positiva ämnen. Innan middagen igår ville Tilda gå till skogen oss hitta på något. Sånt bangar ju inte jag på så vi drog på oss utebyxorna och fleecetröjorna och gick upp i skogen. Det är helt ljuvligt att ha skogen precis bakom vår tomt.

Konstverk ala Bert .

Bert efter Bert Ljung ni vet Bert-filmerna kikar dottern och kompisen ofta på plus att vi använde oss av lila ljung som sista artefakt. Vi hade så mysig och placerade vårt konstverk på en stig en bit in från den stora stigen. Bara för att vi ville överraska de som promenerar i skogen bestämde vi att konstverket skulle vara mitt på stigen. Under tiden vi var i skogen och skapade konst kom en kvinna och hennes hund förbi och blev glatt överraskad.

Tänk om vi skulle våga…

Tänk om vi skulle våga sova i tält  eller under bar himmel på mossan i skogen. Det hade ju bara varit spännande och lite små läskigt. Vi kom fram till att vi hade vågat om vi hade haft någon skogvakt.


Men nu lördag med nya äventyr…

Ikväll väntar middag i stan med syster men innan dess skjutsningar av barnen och hemmafix. Vad har ni för er denna lördag?

Kramisar.

3 thoughts on “Konstverk ala Bert .

Add yours

  1. Men åh så mysigt och vilken fin installation!!
    Svar: Japp det börjar gå åt det bättre hållet nu. Så himla skönt för på torsdag så åker ju jag till Grekland! Ja det skall bli en event workshop är tanken. Absolut det får vi försöka göra ifall tid finns över!

    Stor kram finaste du!

Kommentera

Up ↑

%d bloggare gillar detta: