Vet ni jag ljög och sa 3 år.

Tja Tja.

Fredag igen och dags för Fredagsfokus. Jag tog mig i kragen för några veckor sedan och bestämde mig för att lägga mina lediga fredagar med fokus på bara mig – Fredagsfokus. Fokus på mina tänder fick bli denna veckans fokus med tandläkarbesök.

Tror knappt att det är sant.

Jag har blivit ett fans av Lets Deal och alla deras fantastiska erbjudanden (mer om dem i ett annat inlägg) men via dem bokade jag in en tandläkarundersökning. Tandis besök alltså! Nu tänker jag avslöja för er vad jag faktiskt inte vågade hos Östermalms Tandvård nämligen hur längesedan jag var hos tandläkaren. Blekt tänderna har jag gjort två gånger men då görs inga undersökningar av tänderna. Jo senast jag var hos tandläkaren var över 15 år för Marcel var med och var bebis och sov i vagnen. Helt galet det vet jag men mitt fokus har inte legat på tandläkaren även om jag blir påmind varje gång jag varit med barnen.


Inga hål, ingen tandsten alls.

Erkänner att jag var lite orolig efter att röntgen bilderna tagits och tandläkaren gjort undersökningen. Jag trodde först att han skämtade när han berättade läget. Tandläkaren frågade mig när jag senast var hos tandis eftersom jag verkade så orolig. Vet ni jag ljög och sa 3 år – dumt jag vet men snacka om pinsamt att säga 15år. Ni hör ju själva. När jag sa 3 år menade läkaren på att jag måste ha mycket bra tänder och gener när det bara finns två lagningar i munnen från när jag var liten.


Ny teknik för tandjustering – osynlig.

Jag har ett litet överbett som tandläkarna försökte fixa till med tandställning när jag var barn. Tror det blev bättre men lite överbett har jag fortfarande. Tandläkaren introducerade nya tekniken när det gäller tandjustering nämligen osynlig tandställning Invisalign som dessutom justerar tänderna snabbare än de gamla hederligare. Svindyrt förstås men om jag hade pengar så gärna.

Invisalign flyttar tänder med hjälp av genomskinliga, borttagbara tandskenor som är specialgjorda exakt efter enskilda personens tänder. Invislaign förvandlar leenden utan att störa vardagen. Något som fler mer än 4 miljoner människor över hela världen redan upplevt. Garanterat resultat utlovas.Lunch i solen.

Är det fredagsfokus så är det. Så lilla jag bjöd mig själv på lunch i solen på favostället Espresso House bara för jag var så kaffesugen samtidigt som magen kurade. Det är nästan så jag blir lite småkär i mina fredagsfokusdagar när jag halva dagen bara gör något för mig och all fokus ligger på vad jag vill, önskar och behöver just den fredagen. Bubblet kommer och drömmarna kickar igång – härlig känsla 💗.


Imponerad av nya stationerna.

En av Stockholms bättre investeringar är uppfräschningarna och nybyggnationerna av Pendeltågsstationerna och tunnelbanan på några ställen centralt. Lyftet känns så rätt, fräscht och internationellt. Det märks också att SL och company satsar på upprustningen då det finns massvis med vakter och värdar överallt. Plus betyg för Stockholm.


Puss & Kram.

One thought on “Vet ni jag ljög och sa 3 år.

Add yours

  1. Ah men shit grymt bra gener med andra ord! Skönt! Samma här ha aldrig haft hål men har däremot tandsten, så surt! Har med överbett! Vad kostade en sådan då?
    Svar: Ah men ok, vad roligt! Ja det är ju lite udda inga fönster eller så, skall helt klart bli en upplevelse! Har UD bra mat? Vi kanske hinner att ses?

Kommentera

Up ↑

%d bloggare gillar detta: