Helt slut i huvudet

Hej.

Helt slut i huvudet efter dagens mörbultning av skallen och allt runt omkring. Ett rättesnöre som kunde vägleda var och en på rätt stig genom livet skulle vara en fenomenal uppfinning enligt mig. Som om samtalet med psykoterapeuten inte var nog hade jag missat lämna alla de prover som min läkare önskade. Så jag fick snällt sätta mig i stolen och skänka bort sju rör blod. Mycket tyckte jag men enligt sköterskan så innehöll varje rör bara 4,5 ml. Ofta så stirrade vi oss ofta blinda på antalet rör och inte mängden de innehåller.

Zetas mellan alla stopp.

Jag har ju lovat mig själv att vara lite snäll mot mig själv så jag tog en dejt med mig själv på Zetas Handelsträdgård. Härlig känsla att vara först in på cafet. Först får alltid välja bästa platsen eller hur!
Jag satt där i ett hörn och fixade lite med både det ena och andra som var tvång att få till just idag.

Självklart så hann jag även med ett varv i trädgården och inne i butiken. Så mycket fint där finns. Helt magiskt ställe för de som söker inspiration.

Skulle kunna trycka in även min fullproppade eftermiddag och kväll här men sparar tills imorgon.

Kraam Kram.

Kommentera

Up ↑

%d bloggare gillar detta: