Jag som trodde jag kunde rädda världen….jag var ju bara vanliga jag.

Hej.

Så annorlunda livet kan kännas från det ena till det andra. Igår hade jag en toppen dag och kände livet på ett positivt sätt långt ut i mina gråastrån. Idag var det fullständig kaos igen. Fattar inte😢. Var det inte det ena så var det något annat. Spelar liksom inte så stor roll var man börjar för då faller allt i något annat hörn. Jag som trodde jag kunde rädda världen….jag var ju bara vanliga jag.


Just det hur kunde jag glömma 13 september?

Den 13:e september är dagen som jag inte lever längre sedan några år tillbaka. Hur kunde jag glömma bort den? To Much måste vara svaret på den frågan. Men men när jag på eftermiddagen blev påmind om dagens datum föll bitarna på plats. Är det någon dag allt ska gå åt pipsvängen så är det detta datum. Jag är liksom inte förvånad. All skit och allt tokeri bara ramlar över mig just denna dagen såklart.

Bäst att bara rycka på axlarna och vakna igen imorgon eller nej just det den 15:e är ju min Bita ihop dag då vaknar jag igen bara så ni vet. Just dessa dagar är som hela jag lägger ner – jag bara existerar men lever utan att andas. Funderar på när jag ska ha glömt eller kan hantera dem lite bättre.

Hästskor betyder lycka har har hört. Undrar varför jag hittade just dem inne på Naturbruk idag när vi hade möte? Tänk om de ville säga att Lyckan kommer till mig. Lyckan kommer får bli min tanke för denna tisdag.

Lyckan kommer, lyckan går.
Lycklig den som, lyckan får.

Lilla jag💗

3 thoughts on “Jag som trodde jag kunde rädda världen….jag var ju bara vanliga jag.

Add yours

Kommentera

Up ↑

%d