Mosbricka på bryggan.

Halloj.

Fast att jag haft roliga dagar och lektioner med mina elever så är det så viktigt för mig att komma ut på lunchen varje dag. Att kliva ur jobb bubblan en liten stund mitt på dagen är så viktig för mig. Visst har jag rast, fin fint personalrum och trevligaste kollegorna så är min lunchrast min egen lilla stund. Att ta hand om mig och bygga in regelbunden återhämtning i vardagen är så viktigt för att orka hålla fokus och hämta in ny energi.

Mosbricka på bryggan.

För första gången stannade jag till vid grillen utanför Willys nära jobbet. Några av eleverna stod där med sin mat som såg så god ut att jag inte kunde motstå att köpa en mosbricka och ta med mig bort till min brygga. Kom på mig själv att nästan jogga hela vägen tillbaka till bryggan bara för att få njuta av egentid och solen en liten stund längre. Min brygga bara den och jag – helt ljuvligt måste jag säga. Har ni också små bästa ställen dit ni gärna återvänder gång på gång?

Puss & Kram.

Kommentera

Up ↑

%d bloggare gillar detta: