Jag kände livet idag.

Hej.

Vet faktiskt inte vad det är med denna tisdagen men jag känner livet idag. Kanske borde jag köpt en lott för allt känns så wao. Mina lektioner var nog de bästa jag haft under hela tiden på Praktiska och ändå så var de inte sönder planerade utan jag följde mitt manus så gjorde vi dem tillsammans. Magi tror jag det kallas. Min lunch var bara bäst på min brygga. Middagen blev helt lyckad och god så alla fem var nöjda – det händer inte varje dag. Efter middagen gick Tilda och jag en promis genom skogen ner till Uttransjön.

 
Jag kände livet idag.

Tilda tänkte kastat en önskepeng vid Önskebron men just idag fanns inget vatten i den lilla bäcken under bron så vi gick mot sjön. Önskepengen kastades och önskan gick iväg. TokTilda badade även fötterna- Så otroligt skönt att slippa åka på några skjutsningar idag.

Min första flugsvamp.

Vi gick genom skogen ner och letade efter rödaflugsvampar medan vi snicksnackade om allt och ingenting. Jag är så glad för denna tisdag.

 Vad lärde jag mig idag? 

Att jag är lite smårädd för labila människor. De som är oberäkniga är skrämmande för de är stundom helst tysta för att  helt plötsligt explodera ut om allt eller ingenting.

Kramis.

3 thoughts on “Jag kände livet idag.

Add yours

  1. Underbar dag förutom det där sista :/
    Svar: Ja inget märkvärdigt men skönt att slippa Patriks stooora skrivbord som tog upp hela rummet, det fick han flytta med sig t nedervåningen,hehe.

Kommentera

Up ↑

%d bloggare gillar detta: