Andas ensam en stund.

Tjaba Tjena Hallo.

Jag är så glad för jag har haft riktigt roliga lektioner med våra BF 17 elever idag om Integration och Segregation. Det är så kul när eleverna hänger på och verkligen är aktiva och deltar. Guldstjärna idag till er alla från fröken Kamilla.

Andas ensam en stund.

Fast att jag haft en bra dag på jobbet så går det i ett. Efter alla lektioner idag så var det möte för mig och arbetslaget med chefen. Jag är riktigt trött i skalen. Därför är det så skönt att komma hem och gå ut i trädgården med min kaffekopp och bara få andas ensam en stund innan alla hemma sysslor tar vid.

Har ni också små ritualer för er när ni kommer hem från jobbet? Min är att sitta ensam en stund med en kopp kaffe.

 Ingen liten skit stig.

Några elever säger att stigen till Willy´s är en liten skitstig. Men vet ni vad det är ingen skitstig. Det är en helt fantastisk lite stig där jag andas och bara tar in livet och årstiden. Skitstigen bjuder på höst just nu och är hur vacker som helst. Allt handlar om att se det vackra i det lilla.

Foodtime hemma hos oss. Dags att leverera i köket en stund.
Vi hörs snart Sötnosar.
Puss Puss.

Kommentera

Up ↑

%d bloggare gillar detta: