En värld för mig…

Godkväll.

När jag inte får tid till planering på jobbet får den bli på ledig tid denna veckan. Det måste verkligen bli ändring på en del saker på mitt schema. Men men jag får väl trösta mig med att det är ett super spännande ämne som jag planerar lektioner i för våra Barn och Fritidselever.

En värld för mig – utomhusjobb innan hockeymatch.

Det är en av fördelarna med mitt arbete att jag kan lyfta vissa delar med mig lite var som helst. Idag satte jag mig ute i solen på bänkarna i Visättra och planerade lektioner i höstsolen. Kaffekoppen var det ända som jag saknade.

Hockeymatch mot Arlanda Wings.

Jag hade cafetjänst för laget idag. När Marcels lag har hemma match så hjälper vi till extra i cafet. Det var en lugn syssla idag. Jag fick endast sätta igång några kannor kaffe, fixa en toast och soppa golvet allt annat fixade tjejerna som stod i cafet galant själva.

Matchen var jämn och stod och vägde långa stunder. Om jag ska vara riktigt ärlig så trodde jag att Wings var ett bättre lag eftersom de spelar i Elit serien. Eller var det helt enkelt så att Flempan fortfarande är ett lag att räkna med. Mackan i Flempans mål var fenomenal idag. Matchen slutade 2 -2 lite synd för jag tycker Flempan skulle haft segern. De var det bättre laget.

 

Kramis.

Kommentera

Up ↑

%d bloggare gillar detta: