Vardagsboost till bara mig.

Tjingeling.

I fredags när jag var i Tyresö och gick runt en stund innan nageltiden smet jag in på Body Shop. Den typen av butiker brukar jag kalla gladbutiker. Oftast när jag går ut från butiken även om det är tomhänt så är det med ett leende på läpparna.

Paket till bara mig.

Visst är det så roligt att shoppa smink och skönhetsprodukter även om de är små och ofta göms undan i badrumsskåpen. Jag tycker det är så roligt att köpa små prylar och gladsaker. Att shoppa kläder är såklart också kul men gladsaker är det något visst att köpa. Paket till mig…Jag hade nog varit extra snäll och ätit min spenat varje dag så många produkter som jag fick med mig hem. Lyckliga jag som är medlem på Body Shop fick även med mig en handcreme helt gratis bara för att jag varit en trogen kund. Sånt gillar jag verkligen – Mee Like!!!
Har ni också gladbutiker där ni shoppar bara för att det gör en glad?

Tackar och bockar för dessa fina erbjudanden som jag fick från Body Shop. Det ska bli spännande med dessa konsultationer i både makeup och hudvård. Snart dags för en hemma spakväll när jag är piggare igen.

Må så gott.
Puss & Kram.

Kommentera

Up ↑

%d bloggare gillar detta: