Brunch med syster på Grodhavet.

Hej Hej.

Så mysigt vi hade det där vi satt i varsin Familjen Adams fåtölj längs väggen på en av pråmarna som tillhör Grodhavet. Solen strålade från en klarblå himmel och värmde oss ordentligt. Det var ett riktigt bra beslut av syster och mig att ta en brunch tillsammans idag.Trotsade både feber och skallevärk även idag med hjälp av det berömda pillret alvedon. Dags att besöka läkare imorgon och försöka få penicillin. Doktor Kamilla chansar på bihåleinflammation för när alvedonen går ur kroppen är jag inte pigg alls.Tanken från början var att vi skulle äta på Pampas Marina men varken jag eller Cicci fick någon feeling alls där inne och gick vidare längs Karlbergs Strand och där och då från ingenstans dök Grodhavet bara upp.


Grodhavet sägs laga och servera god vällagad mat, vin med en stor portion kärlek. Med närheten till vatten har ägarna Tobbe och Juri skapat en glad mötesplats för både hundar, barnfamiljer, börshajar och självklart vänner. Under tiden som Cicci och jag satt på restaurangen kom flera båtar och la till för att äta eller ta sig ett glas. Hundar kom in och drack vatten tillsammans med sina husar och mattar som tog ett glas i solen. Småbarn busade runt och lekte på sandstranden som fanns i ena hörnet av Grodhavet. Världen har alltid varit en inspirationskälla för ägarna, att ha sand mellan tårna är något de alltid saknar, så de har gjort en sandstrand där de och vi kan ta en paus med något svalkande de dagar vädergudarna är med oss, kanske med en bok eller i goda vänners lag. Nästa gång vi besöker stället blir det utan bil så vi kan ta ett glas och njuta lite extra.

Charmigt, personligt och mysigt till tusen. Hit kommer vi båda snart igen blev vårt betyg. Ett litet lyckopiller mitt i ingenstans.
Puss.

 

One thought on “Brunch med syster på Grodhavet.

Add yours

Kommentera

Up ↑

%d bloggare gillar detta: