Mee Like "Ideal of Sweden".

Tjingeling.

Inlägget innehåller annonslänkar.

 Jag som många med mig gillar fina, snygga och hållbara skal till våra mobiler. Mobilskal är något som jag genom åren shoppat kanske lite för ofta. Just i jakten på det finaste och något som verkligen håller. Ideal of Sweden har tagit fram snyggt designade och funktionella skal till mobiltelefoner. Skalen är vackert utformade och handgjorda. Ideal of Sweden produkter är tillverkade av noga utvalda material. Helt enkelt svensk design och kvalitet när den är som allra bäst. 
Mina skal från Ideal of Sweden är det som haft bäst hållbarhet av alla olika som jag prova på marknaden så just därför är jag på jakt efter ännu ett från Ideal of Sweden. Vilken är er favorit av de jag redan har? Bästa av allt är att även om skalen har ett blankt utseende så är de inte hala som några andra aktörers skal på marknaden är. Mobilskal ska ligga kvar i handen och inte glida ur handen och skada självaste mobilen.
🌸 Här hittar ni länkarna till produkterna 1 2 3..🌸
 Wish List – Mee Like.
Detta Monstera Jungle skal är jag sugen på, lite djungel när sommaren går mot höst och mörkare tider.
 🌸 Här hittar ni länken till Monstera jungle skalet..🌸
Jag tipsar via Adviral vilket innebär att jag kan tipsa om saker som jag gillar eller själv har samtidigt tjäna en peng. Ni betalar ingenting när ni klickar på någon av annonslänkarna utan jag tjänar en slant och ni får tips av mig.
Puss & Kram.

4 thoughts on “Mee Like "Ideal of Sweden".

Add yours

  1. Så fina skal. Nackdelen med skal är att mobilen känns så klumpig, större och tjockare. Använder därför inte skal.
    Svar: Eller hur, vi hoppar förmodligen hummerfisket i år och nu har vi varit så drastiska att vi till och med tagit upp båten. Känns som höst! Men vi har ju det lätt för oss så vi kan ju bara åka ned o lägga i båten igen ifall vi ångrar oss visserligen. Sugna på nått större nu.

Kommentera

Up ↑

%d bloggare gillar detta: