Erkänner att jag fuskade i morse…

Halloj.

Kände mig lite piggare i morse så jag åkte efter jag lämnat av gympatjejerna för avfärd mot Oskarström till Tyresö för att fixa mina naglar som stod på ToDo listan. Det blev även en stund i centrum innan det var dags för naglarna. Väl hemma igen tokslocknade jag och sov i flera timmar. Erkänner att jag fuskade i morse med två alvedon vilket gjorde sitt och kändes ordentligt när de gick ur kroppen. Ska jag vara ärlig så är trycket över bihållorna tillbaka och skalleverken sitter där den ska. Jag är inte särskilt förvånad om det blir bihållinflammation av förkylningen precis som det oftast blir när jag är förkyld på riktigt.

Frukost i lugn och ro.

Var så tidig att jag hann med en andra frukost på Espresso House. Där satt jag och njöt av kaffet med ljudbok i lurarna och klurade på lilla livet. Skönt att det var lugnt och tomt på folk annars hade jag nog fått dra ner skämsmössan så mycket som jag nös. Prova på ny frukost säger jag ju inte alls nej till när jag redan är frälst på Espresso House kaffe. Sconesen var riktigt goda med en massa goda blandade nötter i. Mums Mums!!!

Goda gärningar gillar jag.

Smet in i en inredningsbutik som skyltade om rea innan det var dags för nageltiden. Minns ni Solstickan askarna med tändstickor? Med den folkkära pojken och texten ”Till förmån för barn och gamla” prydde askarna och grundidén var att på ett enkelt sätt bidra till samhället genom att skänka ett par öre av varje såld ask till Stiftelsen Solstickan. Tidigt 1930 tal inriktade sig stiftelsen på att hjälpa barn med funktionshinder och kroniska sjukdomar såsom t ex  diabetes och reumatism. En del av intäkterna från försäljningen går till Stiftelsen Solstickan, vars syfte är att hjälpa barn och äldre människor i samhället. Sånt här går jag igång på. Lika så snygga prylar och ännu mera som ändamålet är en god gärning.

Jag blev så sugen på en av brandsläckarna men eftersom vi redan har en från Eldvaktaren med udda motiv fick jag nöja mig med en super snygg tändsticksask.


Små meningsfulla ord på vägen.

Jag tycker om kloka ord, dikter och citat. Tror på mediala förmågor och övernaturliga ting. Små små meningsfulla ord på vägen genom livet kan aldrig bli fel tror jag inte. Kunde bara inte säga nej till denna lilla skyddsängel. Hoppas att denna lilla kan både beskydda och vägleda mig i livet.

Kramis.

Kommentera

Up ↑

%d bloggare gillar detta: