Brygglunch i solen.

Hej på er.

Läget med er? Själv är jag en snörvel Fia med feber och ont i kroppen som gick hem i eftermiddags och kröp ner i sängen. Supertrist för jag har verkligen ingen lust att vara sjuk. Sitter med ännu en the kopp för att lindra onda halsen. Vet inte om det funkar särskilt bra men jag intalar mig det i alla fall.

Brygglunch i solen.

Bjöd mig själv på brygglunch i solen idag. Så himla mysigt att sitta där och njuta av det vackra vädret. Doften av tång och vatten är en bra energikick. Till slut fick jag sällskap på bryggan av en person som jobbade som elektriker och haft ett barn som gått på Praktiska. Han upptäckte min ensamma brygga när sonen tog studenten. Nu åkte han från andra sidan Södertälje minst en gång i veckan för att luncha på min brygga. Nu låter det som om jag skulle tro att jag har ensam rätt på denna brygga, så är det ju såklart inte men i min värld är det min bästa rastplats när jag är på jobbet. Lugn och ro och oftast bara jag och tystnaden.

Ta vara på de små stunderna som ges.
Kramis.

5 thoughts on “Brygglunch i solen.

Add yours

  1. Ogilla på snörvlet. Men så härligt att sitta vid vattnet och mysa en stund. Vi får verkligen ta tillvara på de små stunderna som ges nu.
    Ha det bäst.
    Kram Petra

Kommentera

Up ↑

%d bloggare gillar detta: