Tänk om det vore så att …

Tja.

Visa dagar behöver vi alla lite extra kärlek. Idag är en sådan dag för mig. Ni vet dagar när livet verkligen suger tag i varenda liten cell i kroppen 😢. Trots att jag hade bra resultat på Europas länder och huvudstäder så känns allt lite surt.

Lite Love.

Fast jag lovat mig själv att dra ner på godsaker var jag sååå nära att köpa med en ett vaniljhjärta till kaffet på jobbet. Jag klarade mig faktiskt från att köpa med mig hjärtat. Tänk om det vore så att om jag ätit upp hjärtat så hade allt tråkigt i livet löst sig till det bättre. Inte ens i de bästa av världar funkar det så tyvärr. Men vi kan ju alltid hoppas och drömma.


Tänk om det vore så att om vi gick ut i skogen och skrek allt vi kunde så skulle allt bli bra.

Tänk om det vore så att om vi körde hårdaste boxningspasset så skulle all skit försvinna.

Tänk om det vore så att om vi bad till högre makter varje kväll skulle solen för alltid skina över oss.

Alla dessa tänk om kan göra även den snällaste och klokaste lite crazy. Jag tror att jag är lite crazy idag tyvärr. Lovar på allt vackert att imorgon ska jag vara lite gladare igen. Bästa medicinen måste vara Lite Love helt enkelt så vet ni vad…jag tänker stanna till i matbutiken och köpa massor med hjärtan tills ikväll. Vad tror ni om lite gott the´och choklad och vaniljhjärtan?

Puss Puss.

One thought on “Tänk om det vore så att …

Add yours

Kommentera

Up ↑

%d bloggare gillar detta: