Ska det verkligen vara så här?

Tjaba.

Hua hua vilken stressig dag jag haft idag. Jag sov urdåligt i natt säkert redan stressad i sömnen över hur denna dagen skulle bli. Trots att jag var smart och började 30 minuter tidigare så har jag hela dagen och fortfarande tio gånger för hög puls. Skulle nog behöva värsta kickboxningspasset för att kanske kunna landa helt däckad. Läste nyss på Insta att en av kollegorna hade samma känsla på tok för stressig dag.

Flipperspel i skalen.

Vet inte hur många gånger jag raderat för att bokstäverna hoppar lite hit och dit. Tankarna leker flipperspel i skalen på mig. Helt galet…..Ska det verkligen vara så här tokigt? Lunchlådan på 5 minuter med elever sittandes bredvid… att jag inte satte maten i fel strupe är för mig en gåta. Kissnödig var jag redan klockan 9 men det hanns inte med på hela dagen. Till och med i bilen hem från jobbet hade jag samtal med en APL handledare. Ska det verkligen vara så här?

Hjärtat i halsgropen.

Just nu känns det som om jag skulle behöva dubbla doser stark sömnmedicin för att komma till ro och sova i natt. Hur ska det gå? Ska det verkligen vara så här? Fast jag redan vet svaret så kan jag inte låta bli att bry mig om elever och mitt jobb. Nu låter det allt som om mitt arbete inte alls är roligt visst gör det men mitt jobb är både roligt och stimulerande om det bara inte var så kaosigt just nu. När jag såg att kollegans stegräknare visade över 15000 steg vågade jag inte ens kika på min fast det gjorde jag ju till slut förstås. Min landade inte så högt men 9500 steg för att bara vara inne på skolan visar på mycket spring även för mig fast jag mest lekt telefonist med jobbtelefonen i örat hela hela dagen. Fixa lite där och fixa lite det och fixa lite mera typ så….

Ut och andas.

Ut och andas i trädgården där jag trivs allra bäst. Bara andas och känna på gräset medan ena och annan liten myra kryper förbi. Jag längtar så efter att få komma bort och andas frisk luft i både kropp och själ. Bästa återhämtningen när det blir på tok för mycket. Var rädda om er alla fina💗.


Puss & Kramis.

One thought on “Ska det verkligen vara så här?

Add yours

Kommentera

Up ↑

%d bloggare gillar detta: