Skön vinst för Flempan.

Tjingeling.

Från sol och värme med en kaffe på altanen mot kylan i ishallen. För mig är det alldeles för tidigt med hockey redan i augusti. Augusti för mig är fortfarande sommar. Träningsmatchen mot Tyresö Hanviken vann Flempan med 5 – 0 och 53 – 16 tror jag det var i skottstatistiken så lite roligt var det allt att heja på Flempan när de krossade Tyresö för att använda mig av hockeyspråket.

Årets säsongens första match avklarad.

Skön vinst för Flempan och extra kul att Marre höll nollan i första matchen på säsongen. Grattis Lillprins!!! Tanken var att jag skulle gått loss med kameran i ishallen idag men jag hade lite ont i magen så jag kände mig inte så fotig. Men några bilder fick jag allt till. Bakom plexiglaset kan man få till rätt fräcka bilder om jag själv få tycka.


Årets hemvändare.

Extra roligt för en av spelarna i Flempan. Han har varit ifrån klubben några år och spelat i andra klubbar. I premiärmatchen eller återvändarmatchen gjorde L…. två av de fem målen, årets första mål och till och med. Grattis till L och välkommen tillbaka!!!Oj oj oj vad klockan går. Vi hörs vidare imorgon.
Sov Gott.
Kramis.

One thought on “Skön vinst för Flempan.

Add yours

Kommentera

Up ↑

%d bloggare gillar detta: