Wish List – Mee Like.

Tjingeling.

Inlägget innehåller annonslänkar.

Idag har jag fastnat för JFR som så många redan talar gott om. JFR har så mycket snyggt på på sina nyheter och på Sale sidan. Jag fastnade för dessa plaggen som också hamnade i min varukorg. Klick på dessa fin fina plagg blev det.

Jag tipsar via Adviral vilket innebär att jag kan tipsa om saker som jag gillar eller själv har samtidigt tjäna en peng. Ni betalar ingenting när ni klickar på någon av annonslänkarna utan jag tjänar en slant och ni får tips av mig.
🌸 Här hittar ni länkarna till produkterna. 1. 2. – 3. 4.🌸
Puss & Kram.

3 thoughts on “Wish List – Mee Like.

Add yours

  1. Blusen är ju så himla fin!!!
    Svar: Ja den bloggen tappar inte bara sin personlighet utan även sin proffesionalitet. Sedan att man tar betalt för det man gör är en viktig sak som jag påpekat förut. Tack Kamilla blir liksom superglad varje gång du kommenterar här med dina fina ord;)

Kommentera

Up ↑

%d bloggare gillar detta: