Min egen fotoutmaning idag.

Hej Hej.

Just nu från 12 i förmiddags och 24 timmar framåt går Stockholm Fotoutmaning som jag var så sugen att testa på. Tyvärr så funkade det inte riktigt med logistiken i vår familj att jag deltog. Men nästa år om mitt fotointresse finns kvar ska jag verkligen vara med. Fick nys av maratontävlingen av en av  mina bloggvänner Amanda Jona som jobbar som fotograf. Så jag hejar på Amanda såklart…..

 
Min egen fotoutmaning.

Så jag gjorde min egen fotoutmaning idag. Fota liv och rörelse samt att försöka fota reklam lika bilder med mina mobilskal från Ideal of Sweden som motiv blev uppdraget. På Stockholm Fotoutmaning får deltagarna till slut lämna in 24 bilder varken mer eller mindre. Jag bestämde mig för att jag skulle landa någon stans kring 13 bilder. När jag tömde kameran in i datorn blev jag lite överraskad – jag hade tagit över 400 bilder så det blev ett rensande innan jag kom fram till dessa.
Tilda har också varit med i utmaningen och fotat några bilder de på mig bland annat. Super roligt men nu kommer smällen – tvätthögarna är givetvis kvar och väntar på mig. Sicken osis😢.


Lite trist att bilderna på när jag föll omkull inte blev så bra för de skulle blivit riktigt tokiga.

Puss och Kram

5 thoughts on “Min egen fotoutmaning idag.

Add yours

Kommentera

Up ↑

%d bloggare gillar detta: