Det löser sig alltid….

Hej.

Sitter och samlar ihop denna fredagen med ett glas rött och Thomas Anderson Wij och Timbuktu på tv. Jason sjunger det ordnar sig alltid – det löser sig. Det kommer fixa sig till slut, det känns ju tryckt och hoppfullt. Just de orden var precis vad jag behövde höra idag. Människor är under ständig förändring även om de inte vill. De villiga har så mycket att upptäcka både i med och motvind. och de som inte vill bara hänger med.  Allt är inte bara en dröm allt är på riktigt både det vi lever och det som kommer till oss i drömmen. Drömmen är en tanke som vi tänkt i drömmen på riktigt. Klok kille den där Jason ”Timbuktu”.

Skolstartshoppat med Tilda.

Ledig dag för mig och sista sommarlovsdagen för Tilda. Så vi åkte till Skäris och lunchade och skolstartshoppade. Vi hade en mys dag och som tur var hittade dottern flera plagg som hon verkligen gillade. Favorit i repris för min del – sallad från Millas på mattorget i Skärholmen var inte igår precis. Minns att jag och min fina vän Linn ofta lunchade där när vi var hemma med våra små söta barn. Det var tider det. Miss you Linn😍. Hur som helst så var salladen riktigt god.

Check på denna föreställning.

På Tildas brickpapper fanns reklam för denna föreställning som vi bestämde boka in efter jul. Tror att den kan vara en höjdare även om vi i dagsläget inte har fullkoll Aladdin.


Det löser sig alltid….

Det får vi verkligen hoppas. När jag tagit ut plåten från ugnen ikväll när middagsmaten var klar gick det inte stänga luckan igen. SUCK…säger jag. Hoppas verkligen att Det löser sig alltid….när jag ska vara ugnsreparatör imorgon….Vill inte alls köpa en ny spis. Urtrist pryl att lägga  pengar på om jag får tycka.


Dags att säga Godnatt…

Puss.

 

One thought on “Det löser sig alltid….

Add yours

Kommentera

Up ↑

%d