2 minus 3 plus.

Hej.

Jag har tänkt mycket på hur viktigt det är att hålla fokus och försöka se och positivt även när livet visa dagar suger musten ur mig. Att se framåt och vilja utvecklas är viktigt för våra själar. Idag har visa saker bara varit rena rama kaoset och skit men istället för att tjura ihop mig vilket skulle vara den enkla vägen så får man ta ett djupt andetag och se framåt och det positiva i mitt liv just nu.

2 minus 3 plus.

Det har varit en riktigt sugig dag visa stunder idag då jag nästan tänkte gå hem och tjura under täcket. Tänker att om livet verkligen suger på en grej se till att hitta två saker som är positiva och blir plus. Jag har testat i några dagar och det känns som det funkat hittills.

Minus 1 Södertälje kommun som verkligen kör sitt eget race och tror sig ha ensam rätt 👎 – Plus 1 Wille som klarade körkortet.

Minus 2 Terrorattacken i vackraste Barcelona. Finner inga ord för hatet och sorgen jag känner 👎 – Plus 2 Vår super bästa chef Åsa bjöd alla lärare på tårta till trefikat.

Extra plus att jag faktiskt gav mig ut på lunchen idag och gick en kort men skön promis i strålande solsken. Tankade energi och laddade batterierna helt enkelt.

Kram Kram Kramis.

2 thoughts on “2 minus 3 plus.

Add yours

  1. Oh så gott, samt det som är bra ska man fokusera mera på. Jag har inte kunnat skriva till dig på flera dagar, försökt varje inlägg men hur jag än trycker och gör så godkänner den inte rutotna i det du har för att godkänna kommentaren

Kommentera

Up ↑

%d bloggare gillar detta: