Färdtjänst kommer ju aldrig bli aktuellt för min del.

Tja Tja.

I morse var det dags igen att packa väskan och åka mot jobbet. Erkänner att det var riktigt skönt att jobba halvdag och gå till läkaren efter lunch för så här i början på terminen är det rörigt värre på min skolan kan jag lova. Väl hemma hann jag med en kaffe och be dottern att ta några bilder innan Taxi Pinglan började sitt kvällskift.

Hittade mina gamla favojeans i svart i ena garderoben igår när jag städade ur mina gömmor. Hur kunde jag bara glömma bort dem så där. Jag kan lova att jag kände mig bekväm med favbrallorna på idag.

Hit och dit och hit och dit, lite så har min måndag varit. Så när det väl blev 40 min mellan turerna stannade jag kvar i Visättra och pratade en stund innan bilen skulle rulla igen. Vilken galen värld ja lever i!!! Färdtjänst kommer ju aldrig bli aktuellt för min del när jag blir riktigt gammal. Tänker att barnen måste ju vilja köra runt på sin gamla mamma så som jag körde runt på dem när de var barn och unga. Visst borde det bli så eller hur???


Hör ni alla nu måste jag stänga mina blå för imorgon blir de heldag på jobbet igen.

Puss & Kram.

 

2 thoughts on “Färdtjänst kommer ju aldrig bli aktuellt för min del.

Add yours

Kommentera

Up ↑

%d bloggare gillar detta: