Ljus ska bringa hopp.

Hej.

Paus igår från bloggen bara för att ….ibland behöver man andas och samla ny energi.

Ljus ska bringa hopp.
Städade ur i garderoberna idag och hittade denna fina ljusslinga med ett viktigt budskap som jag faktiskt glömt bort. Tänd en ljusslinga och låt ljuset bringa hopp om en ljusare framtid i kampen mot Barncancern. Tänkte när denna köptes att det skulle få viras runt stegen i Tildas rum sedan glömdes den bort i några år. Men nu ska jag fixa till den och hoppas att Tilda tycker om den. Jag tror nog att hon kommer gilla den. Ändamålet att stödja insamlingen till Barncancerfonden känns så självklart. Cancern måste besegras så fort som möjligt.För många hus nu som brunnit i min närhet.

Igår var det dags igen. En villa brann ner här i Uttran igår kväll och här om dagen en nere vid Solbo vilket inte är mer än en kilometer max här ifrån. Villan som brann igår ligger bara något kvarter från oss. Hela Uttran luktade brandrök. Vi tog en sväng ner mot huset som brann men kom inte nära då det var avspärrat. Vi såg lågorna stå högt mot himlen och att hela villan var övertänd. Ruskig känsla. Tänk alla minnen alla ting allt som gick förlorat. Skönt att ingen var hemma om det nu stämmer det var det vi hört så det tror vi på. De som bodde i huset kände vi inte till.

Härom dagen brann en villa ner vid Solbo där brottsrubriceringen ändrats till mordbrand. Det är läskigt. Så tanken om en pyroman eller dyligt kom när vi fick kännedom att det brann i Uttran nära oss. Nu tror jag inte att så var fallet. Det talas om en smäll eventuellt explosion i något uthus på trädgården men det snackas ju alltid så mycket när när händer.

Wille och jag tog en superlång promis idag när vi skulle lämna sova över saker till Tilda som sover hos en vän inatt. Nyfikna som vi var gick vi förbi villan som brunnit när iv ändå skulle ner mot det hållet. Jag blev både matt och tom när jag fick se förödelsen. Vilken tur att ingen blev innebränd… Skickar över mina tankar till alla drabbade💗.

Kramis på er alla.
Puss & Kram.

One thought on “Ljus ska bringa hopp.

Add yours

Kommentera

Up ↑

%d bloggare gillar detta: