Livet på en pinne.

Hej Hopp.

Bästa dagen att vara ledig på…fredag och strålande solsken och varmt. Det kan liksom inte bli så fel liksom. Jag sov ut i morse kikade vidare på Farang på Cmore medan ja mumsade frukost. Sedan dess har jag varit ute i trädgården och fixat. Studsmattan som nästan blivit en lövhög i ena hörnet fick sig en uppfräschning av sopborsten och mig.

Livet på en pinne.

Annars så har jag mest slappat i solstolen med ljudbok i öronen och kaffekoppen i ena handen. Precis så en ledig dag ska bedrivas om jag får välja. Nextory var nog en av sommarens bästa investeringar för mig. Det har blivit några böcker som gått in i skallen på mig. Så mysigt och avkopplande att bara lyssna och göra vad man vill under tiden. Mee Like.

Orkade inte hämta solhatt eller keps …gjorde inget för tröjan funkade lika bra. Dock inte lika fräckt men vad gör väl det hemma på vår baksida.
 

Kramis.

Kommentera

Up ↑

%d bloggare gillar detta: