Första dagen avklarad.

Hej på er.

Nu var den gjord första dagen på jobbet efter semestern. Jag överlevde trots att jag knappt sovit alls i natt. Är verkligen sämst på att sova när jag väl måste eller behöver timmarna. Första dagen var det datautbildning på jobbet då vi byter system så mycket sitta stilla vilket ger mina redan springiga ben ännu flera myror. Jag är sämst på att sitta stilla. Well well nu är den gjord och bästa av allt att fredagar blev min nya lediga dag så en dag jobb innan ledigt igen. Bra start eller vad säger ni?

Kaffe i solen.

En kaffe i solen utanför växthuset bara för att få känna lugnet och ta del av solens sista strålar idag. Så skönt att få landa där jag verkligen känner mig hemma i min trädgård.

  
Tänkig dag.

Nystart på jobbet och allt vad det innebär när man arbetar på skola gjorde sitt. Jag är så trött. Det tar på krafterna att tänka och klura så mycket som jag gjort idag. Som om jag inte redan hade en skalle som snurrade tusen varv med alla tankar redan innan. Skönt att det är helg redan imorgon igen.
 

Hungriga barn kräver att få bli utfodrade….Dags att trolla lite gott till mina sötnosar innan det är dags att hämta hem hockeykillen.
 
Puss & Kram.

 

2 thoughts on “Första dagen avklarad.

Add yours

  1. Jätteskoj att komma igång på ett sätt, men absolut man kommer ju in i ett semesterlunk som man fortsatt vill vara i =D, fin outfit, passar dig finfint

Kommentera

Up ↑

%d bloggare gillar detta: