Ta mig i kragen.

Halloj.

Då var jag vaken med frukosten vid lilla bordet och datorn i knäet för sista gången denna ledigheten. Sista semesterdagen idag. Suck vad det suger om jag ska vara ärlig. Jag är inte alls klar med denna sommaren. Utvilad ska man tydligen också känna sig när man drar igång igen. Snarare att jag känner mig utmattad fast jag blundar för alla symtom även att jag både vet och känner. Lite trist är det allt.

Sista dagen denna ledighet.

Det är så mycket som jag vill och behöver fixa med inför jobbstarten men säkert blir det knappt hälften av det gjort om jag känner mig rätt och det borde jag väl göra. Så just därför tänker jag göra roliga saker som jag gillar som att fika med en vän, gå min PW och fixa i trädgården. Förhoppningsvis leka en stund med min kamera innan jag orkar mötas av tvätthögarna och måste sakerna.

Sorgligt…vet inte varför det känns så sorgligt att börja jobba igen imorgon. Så har jag aldrig känt tidigare när semestern tar slut. Vad gör jag åt denna börja jobba ångest? Hur gjorde ni för att komma tillbaka med lust och glädje? Ta mig i kragen och rycka upp mig är grejen men lättare sagt än gjort när jag vill ha mera sommar och sol. På tal om något annat så jag måste verkligen ta och kasta denna gamla slängkappan i sopporna ser jag. Hua Hua så ful men men den gjorde sitt i ishallen igår kväll när kylan bet mig in på bara skinnet.


Mot trädgården och mina blommor. 

Börja jobba igen tips nummer 1 – gå ut till mina blommor från en vän. Det tipset lät som en bra start på dagen så jag går väl ut till blommorna nu…


Kram Kram.

Kommentera

Up ↑

%d