Fika och Fuchiautställning på Sturehof.

Hej Hopp.

Jag har varit och fikat med finaste Tuija idag på Sturehof Slott och kikat på Fuchiautställningen på Krukmakeriet. Så himla mysigt att få snick snacka och fika med bästa sällskapet. Cafet har så mycket gott att välja på så jag blir alldeles yr i skallen av att välja. Det var så himla roligt att träffas och prata av sig en stund.

Fuchia utställningen på Krukmakeriet.
När vi gick ner mot utställningen på Krukmakeriet kom jag på att jag var där i fjol eller året dessförinnan på just Fuchia utställningen. Fuchia påminner mig så mycket om min morfar. Han hade alltid flera Fuchia i sin trädgård när jag var liten. Vi fick se alla möjliga färgsättningar och kombinationer på blommorna. Den ena vackrare än en andra. 
 

Nu väntar lite bloggfix följt av min efterlängtade PW.

Puss.

4 thoughts on “Fika och Fuchiautställning på Sturehof.

Add yours

  1. Men åh vilket fantastiskt ställe, vad mysigt! Här var det rött tema minsann! Läckert!
    Svar: Ja så himla härligt! Men jisses ja precis det går verkligen fort! Åh det går bra när man väl kommer igång lite trögstartat men sen flyter det på som innan 😉

Kommentera

Up ↑

%d bloggare gillar detta: