Vad har jag nu gett mig in på också?

Tja Tja.

Nu har jag bestämt mig efter många tankevändor hit och dit. Det är trots allt några år sedan ja pluggade någon kurs samtidigt som jag jobbade så lite ringrosig är jag nog men taggad. Jag stod i valet mellan att läsa till yrkeslärare eller läsa vidare på barn och ungdomsvetenskapligt Masterprogram på Högskolan Väst i Trollhättan på distans. Jag valde masterutbildningen. Att arbeta strategiskt för att stärka barns och ungdomars villkor i samhället är något som jag brinner för. Detta programmet ger mig kompetens att förstå och tillvarata barns och ungdomars erfarenheter, behov och perspektiv på högsta nivå. Jag är så sjukt taggad och ser fram emot att förena både jobb och studier. Vet av egen utsago att på detta sätt kan jag enkelt förankra ny kunskap i mitt arbete som lärare och mentor åt ungdomar.

Vad har jag nu gett mig in på också?

Kramis.

4 thoughts on “Vad har jag nu gett mig in på också?

Add yours

Kommentera

Up ↑

%d bloggare gillar detta: