Alla får inte vara med…

Halloj.

Tänkte på en sak idag när jag var ute på min PW och gick förbi alla båtar som inte fick vara med i år utan blev liggandes kvar. Hur kan det komma sig att inte dessa båtar fick komma i vattnet i år. Om en båt legat kvar hade jag förstått men här vid samlingsplatsen ligger säkert uppåt femton båtar kvar.

Jag hade mer än gärna använt någon av dem och bokat upp oss på båtplats vilka tillhör vår husägarförening och långt ifrån alla platser har en båt vid sin siffra. Stackars små fina båtar som ingen ville ha eller ens bryr sig om. De såg så ensamma ut när jag gick in bland dem.

– Är du inte lite sent ute om du ska lägga i båten i år? Fick jag höra av en man som gick förbi med sin hund. Jag blev så pass att jag bara gick vidare. Tänk om jag svarat något snällt som bättre sent än aldrig. De båtägare som jag känner pratar sig så varmt om sina båtar nästan på samma sätt som hundägarna talar om sina jyckar.

Jag hade mer än gärna tagit hand om en av alla dessa båtar denna sommar. Tänk att fått tagit med sig frukostkorgen och satt sig i båten och rott ut på Uttransjön. Båtägare…om ni vill ha en båtvärd nästa sommar ställer jag så gärna upp. Ni alla båtägare som inte har möjlighet av olika anledningar att sjösätta och använda era båtar nästa sommar sätt upp en lapp på en tavla vid sjön så vi som jag som gärna vill ta hand om en liten båt kan anmäla sig. På så sätt får alla båtar vara med nästa sommar😍.

Puss & Kram

2 thoughts on “Alla får inte vara med…

Add yours

  1. Vi har båt. Den har inte kommit i år, tyvärr. Jättetråkigt. Dels pga vädret. Har blåst rätt mycket och inte varit det där härliga sommarvädret 🙁
    Kram Petra

Kommentera

Up ↑

%d bloggare gillar detta: