Kalasat färdigt.

Halloj.

Så var då kalasveckan som jag brukar kalla denna vecka för till ända. Idag hade vi släkten här som firade killarna. Det var så roligt att se alla och ha huset fullt. Tyvärr så saknades min pappa eller morfar som var hemma med hunden, min bror och kusin Sofia och hennes Anton. Hoppas vi får träffa dem snart någon annanstans. Kan ni fatta att jag inte tog en ända bild. Det är nästan otroligt jag som alltid är där med kameran i famnen…men inte idag tydligen.

Lady in red.

Utan bilder så ställde Wille upp och fotade mig istället. Jag behövde nya bilder till headern som egentligen behöver och ska göras om helt och hållet. Planen finns och jag jobbar lite med den men den är under konstruktion så att säga. Tills vidare får denna nya funka ett tag.

Jag är nöjd och glad över min nya volangblus från Vero Moda och särskilt färgen. Det är ju inte varje dag som jag klär mig i knallrött. Rött är nog min färg i augusti eller vad tror ni?? Knallröda naglar och knallröd blus…

One thought on “Kalasat färdigt.

Add yours

Kommentera

Up ↑

%d