Godmorgon Godmorgon.

Hej.

Jag somnade som en stock igår tidigast av alla tror jag. Såg VM finalen på 100 meter i Friidrotts VM sedan tackade jag för mig. Söndag idag och kalaset för killarna väntar i eftermiddag så det blir en del fixande med det. Tänkte även att jag måste få in en PW nu när jag kommit igång igen på riktigt men den får nog bli ikväll. Laddade ner en träningsapp igår där passet är på bara 7 minuter. Tänker att 7 minuter borde jag väl kunna få till med träning nu när jag är på G.

Nu ska jag hämta kaffe nummer två idag och sätta mig ute i solen en stund innan dagens ToDo tar vid. Gäller att passa på när jobbet kallar igen på torsdag. Jag har väldigt blandade känslor inför att ledigheten är över och känner mig inte alls redo samtidigt som det blir roligt att träffa alla igen.

Snapchat är ganska kul tycker jag. Tilda är en fena på alla funktioner och guidar mig runt. Tycker jag ser ut som en seriefigur på bilden. Nog för att mina ögon är stora och blåa och munnen knappt syns men inte riktigt så här stora och liten….

Naglarna.

Jag har fått höra att de inte fått se någon bild på nya naglarna där färgen synts ordentligt. Så då får jag väl visa vad jag har i bilder på dem. Minkoff väskpuffbollar i härliga färger matchade perfekt till naglarna. Frågan för mig var till vilken väska har man dessa färgklickar?

Kramis💗.

3 thoughts on “Godmorgon Godmorgon.

Add yours

  1. Kamilla, jag går upp i vikt bara av att kolla på alla dina chokladbollar 😛 Jag skulle också behöva komma igång med pw:s igen. Har inte gjort många knop de sista månaderna 🙁
    Hoppas det blir ett bra och roligt kalas.
    Kram Petra

Kommentera

Up ↑

%d bloggare gillar detta: