Ja då var lördagen snart över.

Tjingeling.

Ja då var lördagen snart över. Jag har verkligen hållit igång idag. Först ut fixade jag frukost med havregrynsgröt till Tilda och mig som vi mumsade i oss uppe i Roberts och min säng. När R är ute och far sover Tilda ibland hos mig vilket är så mysigt. Där efter tog jag på mig träningskläder och gav mig ut på en PW. Jag hade turen att pricka in promisen mellan alla regnskurar som fallit idag. Att börja dagen med en rask promis är så skönt tycker jag.


Kan inte klaga.

Jag kan verkligen inte klaga på mig idag heller för attans vad jag legat i hela dagen. Storstädat hela huset förutom barnens rum som de fixade själva. Sedan har jag handlat, städat altanen, plockat blommor vid skolan, fixat i trädgården, bakat och fixat inför kalaset imorgon plus övningskört med William. Känner mig nöjd med min insats vilket är viktigast för det är bara jag som kan döma.

Pride.

Himlen bjöd på en egen Prideflagga idag. Lite mäktigt med en regnbåge eller Prideflagga på himlen en dag som denna, självaste Prideparaddagen.
 

Kramis.

Kommentera

Up ↑

%d bloggare gillar detta: