Dream On – Wish List.

Hej.

Igår förmiddag efter mitt möte hann jag gå en sväng inne på Åhlens innan det var dags att åka hem och fira Wille. Är det något som jag tycker om är det att gå runt i butiker och Dream On och göra Wish List. Drömma kan vi ju alla göra bäst vi vill och önska kostar ingenting.

Dream on – Wish List.

Vackra spännande och lite annorlunda smycken är alltid kul. Charlotte Bonde är en ny designer för mig men framför hennes montrar stannade jag en stund och drömde mig bort. Speciellt de smycken med bokstav tyckte jag om. Armbanden var så fina med bokstav i ram på mitten. Tyvärr blev det ingen bra bild på dem kedjan syns överst på bilden och bokstaven ser ut som bokstäverna nedan och sitter på mitten av armbandet. Mee Like😍.

Större väska från Minkoff. 

På min Wish List står en större väska som jag kan få plats med lite saker i från Rebecca Minkoff. Jag har fått en crush på Minkoff väskor om jag ska vara ärlig. Min gråa jag har är mellanstor men jag får inte plats med mer än en plånbok och telefon. Ska hela min nyckelknippa med måste Raffe giraff som sitter på knippan stanna hemma.

Jag tog mig en runda ibland Minkoff hyllorna och hittade två så fina väskor men av fel storlek. Så när jag varit riktigt snäll och sparat till en större kanske tomten vill skänka mig en av dessa fin fina väskor???Jag ska vara snäll och äta min gröt varje dag.

Vad står på era Dream on – Wish List?

Puss.

One thought on “Dream On – Wish List.

Add yours

  1. Åh så snygga väskor, aldrig hört talas om hennes märke! Tack för tipset! Oj svårt det där så mycket man vill ha ju!
    Svar: Ja Köpenhamn är så nice, så kontinentalt på nått vis. Nyhavn ser verkligen ut som en tavla! Tivoli är mysigt också. Absolut vart vill du åka nästa gång?

Kommentera

Up ↑

%d bloggare gillar detta: