Check på den till mig..

Tja.

Glömde bort att räkna chokladbollarna redan i början. Chokladbollarna ska vara till killarnas kalas på söndag. Lite synd för det skulle vara kul att veta hur många chokladbollar det verkligen blev. Aldrig förr har jag rullat så många som idag. I över två timmar höll jag på i min chokladbollsverkstad. Tur för mig att jag kunde lyssna på ljudboken samtidigt annars hade jag nog tröttnat redan i början av första timmen. Men nu är de gjorda och klara. Check på den till mig...När jag ändå var inne i mitt flow blev det även lite andra förberedelser inför kalaset på söndag. Duktig känner jag mig verkligen.

Check på den till mig..

Tre dagar i rad med promenader för mig. Igår gick jag över milen något att sträva efter. Jag lämnade bilen hemma och gick ner till Ica och handlade bara för att få röra på mig. Det känns som jag är lite på G nu igen.

Sommartider.

Jag har verkligen sommartid i mig. Lathet och enklast är min melodi. Denna sommar har jag låtit håret självtorka varannan dag tror jag. Jag orkar bara inte fixa håret om inget står på listan för dagen. Superskönt men inte alls roligt när självfallet kommer på beställning så fort. Plattången är en toppen uppfinning för sådana som mig den löser oftast lockproblemen. Men är det ledigt så är det ledigt. Latmaskdagar ligger mig varmt om hjärtat.

Dags att säga natti natti. Sov gott.
Puss.

2 thoughts on “Check på den till mig..

Add yours

  1. Men det är ju fint med det lockiga håret, hade jag gärna haft, samt ska ni ha alla chokladbollar till nåågot, missade jag det i texten?

Kommentera

Up ↑

%d bloggare gillar detta: