Födelsedagsmiddag och bus.

Hej igen.

Efter kalasfirandet här hemma åkte vi in mot stan födelsedagsmiddag för William på Pinchos. Tilda var den som valde restaurangen vilket blev ett lyckat val. Pinchos är världens första app-restaurang. Helt up to date med andra ord. På Pinchos serveras små rätter med stor variation. Sedan starten 2012 har Pinchos varit första och enda app-restaurangen i Sverige. Här sköter man enkelt bordsbokning, menysurfing och beställning via en app i sin egen telefon. Hur smidigt som helst och lite galet. Miljön var charmig och maten riktigt bra så till Pinchos kommer vi snart igen.

Bus i Observatorielunden.

Det var så skönt väder så vi bestämde oss för att gå från Kungsholmen till Centralen. Vilket bra beslut. Så skönt att strosa genom stan och stanna till var vi ville utan en massa måsten eller tider att passa. Förutom AIK matchen ikväll som går på tv. Vi stannade bland annat till vid linbanan i Observatorielunden och busade en stund.

Jisse vad stolt jag är över våra tre barn. Alltså jag får nästan en tår i ögat när jag ser dem tillsammans. Nog för att jag är extra blödig idag på alla sätt och vis ni vet de roliga dagarna men de är fasiken bäst.

Dags att ladda in för AIK matchen. Nu tänker vi heja AIK mot Europaligan.

Kramis.

2 thoughts on “Födelsedagsmiddag och bus.

Add yours

Kommentera

Up ↑

%d bloggare gillar detta: