Till dig – Mitt barn William.

Hej.

Nu är det inte många timmar mindre än en faktiskt till du blir 18 år Wille. Du blir myndig och kan och får bestämma själv över ditt liv. Jisses vad jag inte är redo för att släppa dig. Just därför kommer jag aldrig göra de. Jag kommer alltid finnas här för dig vad än som händer glöm aldrig det.

William du är den snällaste och klokaste jag känner. Tror inte du gjort en fluga för när som man säger. Så omtänksam, fin och hjälpsam. Jag är så sjukt stolt över dig och den du är. Fortsätt vara denna fantastiska person du är så kommer resten lösa sig på vägen. Jag är ledsen för alla de fel jag gjort, men du kan vara säker på att jag gjort mitt allra bästa. Jag har älskat dig från första stund och jag älskar dig – mer än du någonsin kommer att förstå.

💗  Grattis Världens finaste William💗

 

Nu och för alltid.

Din mamma.
 Kramis.

3 thoughts on “Till dig – Mitt barn William.

Add yours

  1. Ohh grattis till honom och så fin han är, och förstår dig kommer ha samma känslor, jag i alla fall är lite hönsmamma

Kommentera

Up ↑

%d bloggare gillar detta: