PW bästa starten på dagen.

Hej Hopp.

Vakande tidigt idag igen. Det är ju bra att ställa tillbaka dygnsrytmen om det var på båda hållen. Så är det ju tyvärr inte alls utan att jag somnar alldeles för sent eller tidigt när det blir in på nya dygnet.

PW bästa starten på dagen.

Så för att kicka igång mig ordentligt gav jag mig ut på en PW med en P3 Dokumentär i lurarna. Nu hemma med kaffe nummer två känner jag  mig så himla nöjd.

Idag ska det fixas inför nästa födelsedag och kalaset på söndag så nog finns det att pyssla med även idag. Först ut får det bli trädgårdsfix nu när solen skiner så härligt. Det gäller ju att passa på innan man är tillbaka på skolan igen.

Vackra Uttransjön en plats som blivit fotat många gånger och kommer bli ännu flera av mig.

WEDNESDAY TO A GOOD ONE
 
Puss & Kram

2 thoughts on “PW bästa starten på dagen.

Add yours

Kommentera

Up ↑

%d bloggare gillar detta: