Grattis älskade Marcel.

Halloj Halloj.

Kalasveckan har börjat. Först ut är det alltid Marre därefter följer Wille två dagar senare och så brukar det tryckas in släktkalas för killarna. När de var yngre kunde det även tryckas in ett eller om vi hade tur två barnkalas i kalasveckan.

Grattis älskade Marcel.

Idag fyller vår lilla prins 16 år. Love you 💗💗💗. Nu skulle jag ju slängas in något fyndig om att vi inte har några småbarn längre men jag har vant mig vid att jag börjar bli tant. Självklart i vanlig ordning väcktes födelsedagsbarnet med tårta och skönsång på morgonen. Kalaskillen byggde denna gigantiska tårta igår kväll tillsammans med Robert, bäst så då man får tårtan som man vill.


Födelsedagslunch på Fridays vid Stureplan.

Mot stan och födelsedagslunch på  Fridays Pridays. Det har blivit en mysig tradition att gå ut och äta tillsammans på killarnas födelsedagar.

När vi suttit på restaurangen en stund säger Marre att på Fridays får alla födelsedagsbarn en överraskningsdessert. Hua Hua så pinsamt tyckte sonen när den väl kom till bordet. Grattis lilla skitunge….

Jag är lite sugen på att kika på Prideparaden i år på lördag 5 augusti kl. 13:00. Det var några år sedan jag var inne och tittade nu. Tilda vill även gå med medan jag vill gärna vill se på alla vackra människor som deltar vilket vi kanske missar om vi går med i tåget. Vi får klura på den hur det blir med paraden.

 Puss.

Kommentera

Up ↑

%d bloggare gillar detta: