Cykeltur till badet.

Hej.

Vilken tur att Tilda ville bada på Möllebadet och helst cykla dit så jag fick röra på mig på riktigt. Har suttit och kika på vilket hemma pass som borde passa mig bäst med mitt trasiga knä och höft. Hör ni vad jag säger nu eller ser ni vad jag skriver??? Imorgon blir det start för en ny mer tränad liten jag.

Det var skönt att cykla ner till badet och få ha vinden fläktande i håret. Som när jag var liten och lekte Hedvig minns ni det barnprogrammet med Hedvig som hade en ugglan Helge på taket? Hedvig gjorde en massa cykelkonster som jag testade och försökte efterlikna. Så kände jag mig idag.

Möllebadet.


Andterapi blev det på köpet.

Ni känner ju redan till att änder inte ligger högst på mina listor. De är så otäcka och äckliga fast man  inte alls får säga så men det är sant. Jag tycker de är äckliga och läskiga.

Puss & Kram.

One thought on “Cykeltur till badet.

Add yours

Kommentera

Up ↑

%d