Ett galet äventyr!!!

 Hej.

Jag måste berätta innan jag stänger mina blåa om en galen hinderbana som går av stapeln imorgon här i Stockholm på Gärdet. Tilda och en kompis ska springa Waterslide Obstacle Rush tillsammans med Robert. Waterslide Obstacle Rush är en hinderbana kanske sommarens roligaste som byggs upp på Gärdet i Stockholm just imorgon. Jag stannar nedanför och leker fotograf.

Ett galet äventyr!!!
 
Banan är 2,5 km  och består av fem gigantiska uppblåsbara hinder där du ska hoppa över bollar, klättra upp och rutscha ner för berg och dalar, hoppa ner i en luftkudde från tre meters höjd, krypa igenom tunnlar och tackla dig fram genom en djungel av uppblåsta tuber och mycket annat. Dessutom finns fyra utmanande stationer där du hoppar dig fram på stora bollar och trasslar dig igenom ett stort spindelnät. När du väl tagit dig igenom allt detta är det dax att gå i mål genom att åka utför en 140 meter lång vattenslide.

Det ska bli riktigt roligt att se äventyret. Jag hoppas att jag får till några bra foton. Men nu är det dags att stänga mina blå.

Kramis💗

 

2 thoughts on “Ett galet äventyr!!!

Add yours

Kommentera

Up ↑

%d bloggare gillar detta: