Julafton för sonen.

Tjingeling.

Imorse sov jag riktigt länge närmare bestämt till tio. Så himla skönt och jag tror nog att jag behövde de timmarna. Idag stod fixa presenter på To Do Listan till killarna som fyller år nästa vecka. Inte så svårt alls denna gången eller så kanske man ska säga supersvårt. På önskelistorna står egen bil hos ena sonen och hos den andra ny säng och nya hockeygrejer… Denna lista suger ut hela föräldrarnas spargrisar och lite till. Jisses…det fanns tider då det stod lego star wars skepp för 1000 lappen och jag tyckte det var på tok för mycket pengar. Nu för tiden kostar skridskorna många många tusenlappar mer om man är målvakt som vår son är.

Julafton för sonen.

Monkeysport är julafton för Marcel och alla hockeynördar lite som att besöka Leksakbutiken när han var liten. Tilda och jag försökte sysselsätta och och gjorde fotanalyser och provade hjälmar men till slut tröttnar även de snällaste. Ut från butiken kom vi med alldeles för mycket prylar enligt mig.
Grattis Marre på födelsedagen!!!

Vrålhungriga stannade vi till och köpte med pizza hem. Sjukt gott för våra hungriga magar.

Ha en toppen kväll.
Puss & Kram.

One thought on “Julafton för sonen.

Add yours

Kommentera

Up ↑

%d bloggare gillar detta: