Dream on day…

Hej Hopp.

Ibland är livet orättvist på riktigt som idag när jag och Wille var på biljakt. Tänk om jag haft ett konto som varit så fyllt att jag bara kunde säga  – Jag tar denna !!! och även bjudit Wille på den audin som han satte högst på  sin Dream on lista.

Dream on med Wille.

Vi tog i från fotknölarna och satte ribban högt. Varför inte? Så länge allt handlar om Dream on funkar det mesta. William behövde en bil där han kunde köra runt på några vänner. Jag behövde en med plats för Marre och hans målvaktsutrustning. Länge länge idag stod en vit Lexus överst på min lista. Men när vi kom in på Audi ramlade vi dit båda två. Wille hittade en röd som han blev helt såld på. Jag hittade en RS7 i den snyggaste bilfärgen jag sett på mycket länge – Nardogrå. Vilket resulterade i att det blev två bilar för min del i värsta  fall får jag väl behålla chevan bara för hockeygrejerna.

Nej nej inte idag inte. Utan en Audi att köra runt i och en Lexus som hockeybil eller när jag måste få in mycket packning. Tja varför inte ska jag slå till stort så gäller det ju att ta i från tårna och lite till. Idag är det en Dream on day…

Kaffe behövdes så vi kunde börja smälta alla intryck. Dream on time. I drömmarna finns inga begränsningar alls.

Kramis.

Kommentera

Up ↑

%d bloggare gillar detta: