Firar att det fortfarande är sommar för mig.

Tja Tja.

Jag är en trädgårdsnörd blivit. Varje dag så går jag mitt varv runt i trädgården. Idag har jag verkligen bestämt mig för att vi måste få till något Gunnebo staket för att hålla rådjuren borta. Idag eller natt var de ända nere på altanen igen. Fattar inte att de törs. Om jag bara kunde hade jag lyft bort dem och satt dem i vad som helst bara de inte hälsar på hos mig hela tiden. Suck på Rådjur!!!

Firar att det fortfarande är sommar för mig.

Vilken lång ledighet jag har denna sommaren. Det här med ferietjänst är en riktigt bra anställningsform. Vet ni min sommar kommer på gå en bra bit in i augusti. Så himla bäst – bara för att jag är så värd denna sommar.

Bästa varvet…

Bästa varvet trädgårdsvarvet…bjöd trots några elaka ord om rådjuren på överraskningar. Tomaterna växer så  det knakar, dahliorna i växthuset är riktigt coola, Mårbacka pelagonen är så stor och fin,  hallonbuskarna har bär och de vita vinbären har även de mognat. Så ljuvligt….så gott.

Kramis Kramis.

2 thoughts on “Firar att det fortfarande är sommar för mig.

Add yours

  1. Finns inget underbarare än att påta i trädgården ju!
    Svar: Ja det är verkligen livet att kunna åka ut med båten;) Åh meeen vilken tur, ibland kanske det kan bli lite enformigt med alla båtbilder,hihi.

Kommentera

Up ↑

%d bloggare gillar detta: