Checkout och fönstertittning.

Hej.

Hoppas att ni alla mår bra. Här är allt lugnt.

Checkout och fönstertittning.

Dagens äventyr blev en tur mot Ikea och Kungens Kuva för att börja kolla upp och tänka till inför killarna födelsedagar nästa vecka. Egentligen så är det inte så mycket som ska fixas i år. Killarna önskar sig bara stora och maxade saker. William blir 18 och önskar hjälp till en alldeles egen bil och Marcel önskar en ny säng. Ganska stora paket om man säger så. Däremot så behövs det som alltid några småpaket från syskonen.

Ikea utan ljus…

Det är knappt att jag kan tro att det är sant. Komma ut från självaste Ikea utan varken ljus eller servetter tillhör inte vanligheterna. På Ikea ville barnen spåna på hur de ville fixa om sina rum. Jag blev helt såld på svartkök. Nog för att jag drar mer och mer åt svart. Men å andra sidan om vi skulle fixa om köket måste verkligen hela huset få en makeover som inte kommer gå av för hackor. Men drömma funkar fortfarande….frågan är bara hur länge.

Ny favorit.  
Vi smet över till Shopping centret innan vi åkte hemåt. Inne på Rituals fastande jag för deras nya doft Buddha. Doften är riktigt behaglig och passade mig perfekt. Ännu en ny sak upp på min Vill Ha Lista.

 Bästa och ända köpet.

Fem nybakta bullar från Ikea för 20kr den kan man ju inte säga nej till även om jag vet att jag verkligen borde. Väl hemma bjöds det på gofika.
Iphone 7 kameran ger  mycket sämre bilder nu sedan några veckor tillbaka. Det stör mig sååå mycket. Imorgon blir det ett telefon samtal till Tele 2 och Apple. Suck vad trist…..
 Vi hörs snart igen.

Puss.

2 thoughts on “Checkout och fönstertittning.

Add yours

  1. haha jag älskar verkligen dina bilder som är så himla sköna. Vilken mysig dag ni hade och jag önskar dig en fortsatt mysig kväll! <3 Kramis

Kommentera

Up ↑

%d bloggare gillar detta: