Ännu en dag i Smålands djupaste skogar.

Hej igen.

Så gick ännu en dag i Smålands djupaste skogar. Småland eller landet för mig är mitt i Glasriket i Huvudhult som ligger närmast Eriksmåla i Emmaboda kommun.
 
Våffelfrukost.

Tack för att medicinen funkade lite bättre igår för dagen innan dess var skit jobbig. Vaknade ganska tidigt så jag lyssnade klart på ljudboken innan jag började väcka mina troll i stugan. Solen strålade och det var både varmt och skönt när jag stack ut näsan ur vår lilla stuga där jag alltid bruka bo när jag är i Småland. Wille önskade våfflor till frukost. Toppen bra val tyckte jag. Nybakta våfflor i solen till frukost var lyxigt värre.

Badet i Kosta.

Syster och barnen kom vid lunchtid från Göteborg. Julia hade spelat Gothia med sitt lag. Så när alla  landat och var mätta i magarna åkt vi till badet i Kosta. Tyvärr var det nästan bara fegisar med mig för Wille och Tilda var de ända som vågade bada fast termometern visade på 26 grader i poolen.

Hälsade på kossorna med syster och killarna.

Syster och jag kollade till kossorna eller så var det nog inte men det lät ju bra. Sanningen är den att vi tog en promenad bort till kossorna för att säga hej. Killarna lånade med sig min farfars gamla cykel och körde loss på under promisen. Bra  cykelmärke på den med tanke på att cykel minst är 50 år  gammal.

En bild med korna i bakgrunden ser ju viktig ut så kossorna fick snällt posera i bakgrunden. Vilket  team vi  är kossorna och jag….

 Hemma igen.

Vi bestämde oss för att åka hemåt redan igår kväll istället för att köra nu idag på förmiddagen. Alltid skönast att sova i sin egen säng. Vi gjorde hela dagen i Småland och åkte inte förrän efter middag. Det gick bra att köra. Extra skönt förstås när när vi var två som kunde turas om vid ratten när William övningskör. Ny dag nya tag.

Puss & Kram.

 

5 thoughts on “Ännu en dag i Smålands djupaste skogar.

Add yours

Kommentera

Up ↑

%d bloggare gillar detta: